Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/10/2018 14:22 - Algemeen

BWP fokkerijdag Broechem: de kampioenen

Afgelopen weekend ging in Broechem de BWP fokkerijdag door. Er waren prijskampen voor dressuur- en springmerries van 1 tot 4 jaar en ouder. Daarnaast was er ook een wedstrijd vrijspringen voor twee- en driejarige merries.

 

Het vrijspringen voor driejarigen werd gewonnen door Polonette (Quint vh Maarlo Z x Lys de Darmen) van fokker Jan Cox. Pembe (De Flor 111 x Corleone), gefokt door Piet Rijk, nam de tweede plaats in, gevolgd door Pazjiva van’t Zilverhof (Thunder vd Zuuthoeve x Nabab de Reve) van Wim Theys.

 

Bij de tweejarigen ging de overwinning naar Qimagine van de Hemel (Imagine van de Hermitage x Equistro), gefokt door Rene Claeys. Plaats twee en drie werden ingenomen door Que Passa de Regor (Hunter’s Scendro x Darco) van familie Veldeman en Quicara vh Vijverbos (Carlow van de Helle x Conteur I) van fokker Guido Vanhumbeeck.

 

Ohaj de Regor (Kannan x Cento) werd de dagkampioene optie springen. Familie Veldeman won ook de titel van BWP jeugdkampioene optie springen met Que Passa de Regor.

 

Olympic Aroma Krack (Ampere x Don Romantic) van Bart Van Den Eynde werd gekroond als dagkampioene optie dressuur. De jeugdkampioene optie dressuur is de driejarige Palaflour (Foundation x Wolkentanz II) geworden van De Coninck-Cappon bvba.

 

Alle foto’s van de BWP fokkerijdag vindt u hier.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions