Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2018 22:55 - Jumping

CSI2* Lier: Noterman leidt Belgisch podium!

In het Azelhof stond er vanmiddag na de eerste 1.40m rubriek ook nog een tweede 1.40 rubriek geprogrammeerd. Daarin kregen we een volledig Belgisch podium met op kop Dimitry Noterman en zijn inmiddels 17-jarge hengst Bacardi-Rhum de Muze (Kannan). Het duo kruiste de meet in 65.28 seconden en wist zo vlot de overige deelnemers achter zich te houden.

 

De 2de Belg op het podium was Kim Thiry met de 10-jarige Il Gagne Van De Kwade Heyde (Winningmood Van De Arenberg). Zijn stonden met een chronotijd van 67.98 seconden lange tijd aan de leiding, maar moesten uiteindelijk toch het onderspit delven... Bunoit Moeskops bevestigde nog maar eens zijn goede vorm vandaag en nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de 10-jarige Kiarado (Diarado) een chronotijd van 69.18 seconden op het scorebord. De 4de plaats was voor de Nederlander Bas Moerings, die de dag vanmorgen al gestart was met een 2de plaats in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Moerings finishte met de 8-jarige Fasther (Vigo D’Arsouilles) in 69.43 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op onze landgenoot Pieter Devos. Die sloot me de 9-jarige Jade VD Bisschop (Ogano Sitte) de top 5 van het klassement af na een eindtijd van 69.91 seconden.

 

Voor ons land was er verder een 7de plaats voor Nils Van Hees met Himalaya (Nagano), een 10de plaats voor Gilles Thomas met Edison Van Schuttershof (Darco) en een 14de plaats voor Fabrice Galdini met Jack Daniels Van Het Eetzeveld (Epleaser Van ’T Heike).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   DIMITRI NOTERMAN   |   KIM THIRY   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions