Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/10/2018 16:06 - Jumping

CSI4* El Jadida: Thonon snelt naar winst!

Onze landgenoten blijven sterk presteren op de Morocco Royal Tour 2018! Nadat Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx gisteren de openingsdag van het viersterrenconcours van El Jadida al afsloot met een overwinning in de hoofdrubriek was het vandaag opnieuw de beurt aan Virginie Thonon om een nieuwe overwinning aan haar palmares toe te voegen! In een 1.40m rubriek in 2 fasen wist zij de concurrentie achter zich te laten nadat ze met de 8-jarige Kamara Du Chabus (Vagabond de la Pomme), waarmee ze gisteren ook al 8ste was, een chronotijd van 26.14 seconden op het scorebord te zetten.

 

Op de 2de plaats kregen we met de Britse Jessica Mendoza ook een amazone. Ook zij reed met de 11-jarige Horst Van De Mispelaere (Wandor Van De Mispelaere) een sterke ronde, maar kwam met haar finishtijd van 26.38 seconden net tekort om Thonon te bedreigen. De 3de plaats ging naar Saudi Abdullah Al Sharbatly met zijn 14-jarige Chap 47 (Cellestial). Zij kwamen over de eindmeet in 26.48 seconden en vervolledigden zo het podium. De Fransman Nicolas Deseuzes legde dan weer beslag op de 4de plaats. Hij kruiste de meet in 26.80 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Stella De Preuilly (Baloubet du Rouet). De snelle Italiaan Emanuele Gaudiano sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 8-jarige Kingston Van Het Eikenhof (Epleaer Van ’T Heike) de klok stil op 26.88 seconden.

 

Verder wisten ook zowel Jérôme Guery als Patricia Guery zich te klasseren in deze rubriek. Jérôme werd 7de met Exxon Hedonist (Ogano Sitte) terwijl Patricia dan weer 11de werd met haar Dream Alive Hero (Erco Van ’T Roosakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions