Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2018 11:12 - Jumping

CSIYH1* Zwolle: Vorsselmans in de top 5!

Bij onze Noorderburen in Zwolle hebben Annelies Vorsselmans en Boy-Adrian Van Gelderen zich gisteren in de prijzen weten te rijden in de finalerubriek voor de 6- en 7-jarige paarden! In een barrage waarvoor zich maar liefst 29 combinaties wisten te plaatsen wisten Vorsselmans het met haar Zangersheide-gefokte Tinkerbell Z (Toulouse – F: Jan Liebregts) opnieuw een foutloos te houden. Ze klokte af in 32.82 seconden en verzekerde zich zo net van een plaats in de top 5 van het klassement. Van Gelderen slaagde hier net niet... Hij kwam met de KWPN-gefokte Gringo (Catoki – F: F: Stal Roelofs) over de meet in 32.91 seconden en werd zo 6de.

 

De overwinning was voor de Duitser Felix Hassmann, die vrijdag nog 2de werd achter onze landgenoot Jos Verlooy. Hassmann stuurde de Westfaals-gefokte Sig Black Panthier (Kannan – F: Sönke Völker) door de eindmeet in 31.98 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Frank Schuttert met de KWPN-gefokte G. Termie R 54 (Murkas Rubert R – F: Stal Roelofs). De stalruiter van Jos Lansink kwam over de meet in 32.34 seconden en kon zo net niet voor een thuisoverwinning zorgen. De Ier Bertram Allen was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij klokte met de KWPN-gefokte Guinness (Nabab de Reve) af in 32.67 seconden en vervolledigde zo het podium. De Brit Alex David Gill was de laatste die het sneller wist te doen dan onze landgenoten. Hij kruiste met de ook al KWPN-gefokte Goldenstar (Corland) de meet in 32.79 seconden en nestelde zich zo op de 4de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions