Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2018 09:39 - Algemeen

Schrijf nu in voor Belgian Youngster Trials!

Wat vliegt de tijd! Binnenkort is het alweer 1 november en komen de jonge jumpers hun talenten tonen in Stal Hulsterlo tijdens de Belgian Youngster Trials. Onder het oog van een internationale jury bestaande uit Ian O’Grady, Carlos Pinto, Koen Olaerts en Stijn Van Campenhout zullen achttienmaanders, tweejarigen en driejarigen zich van hun beste kant tonen. Bovendien geldt de wedstrijd als kwalificatiewedstrijd voor de halve finales van het vrijspringen in Mechelen, is er een prijzenpot voorzien is van meer dan 2.500€ én wordt alles wereldwijd uitgezonden door ClipMyHorse.

 

Als klap op de vuurpijl wordt elke fokker de unieke kans geboden om zijn/haar fokproduct gratis aan te melden voor de online E.T. Auction – BYT edition. Hierdoor kan iedereen rechtstreeks handelen met de eindklant, via een gerenommeerd internationaal platform. U merkt het: niets werd aan het toeval overgelaten om van deze 7e editie een succes te maken. Surf nu naar ERS-Galop en schrijf jouw topper in voor de Belgian Youngster Trials en de ET Auction – BYT Edition! U kan inschrijven tot en met vrijdag 26 oktober.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions