Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/10/2018 16:15 - Jumping

CSIYH1* Kronenberg: Mertens snelt naar winst

Bij onze Noorderburen wordt er deze week net als vorige week internationaal gesprongen in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg. In de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden die om 13.00u van start ging kregen we direct een Belgische overwinning dankzij amazone Hanne Mertens en haar BWP-gefokte Meursault Di Fer (I Am Moerhoeve’s Star – F: Jan Mertens). In een tabel A in 2 fasen special zette Mertens een chronotijd van 28.87 seconden op het scorebord en was zo exact een halve seconde sneller dan haar dichtste achtervolger.

 

Die eer viel te beurt aan de Deen Frederik Frank Madsen. Die deed met de Holstein-gefokte Nic Nac 10 (Nerrado – F: Zg Friedrich & Meier) een goede poging, maar kwam dus uiteindelijk net tekort voor winst. De 3de plaats was voor de Zweedse amazone Antonia Andersson. Die kwam met de BWP-gefokte Mendini van de Hunters (Scendix – F: Lvs Hunters Studfarm) over de meet in 29.65 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Eric Jr van der Vleuten. Die finishte met de KWPN-gefokte Ilitta (Ustinov) in 29.92 seconden en bleef zo als laatste onder de grens van de 30 seconden. Tenslotte wist ook de Duitser Wolfgang Puschak nog een plaats in de top 5 van het klassement op te eisen. Hij bracht de Holstein-gefokte Clear Concept (Clearway – F: Hans-Peter Rathjen) aan de meet in 31.01 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions