Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2018 23:24 - Jumping

CSI5* Verona: Opnieuw Niels Bruynseels!

Onze landgenoot Niels Bruynseels kan met een tevreden gevoel terugblikken op zijn openingsdag op de internationale jumping van Verona. Nadat hij zich eerder op de dag al wist te klasseren in de eerste 2 rubrieken behoorde hij vanavond ook in de 1.55m hoofdrubriek tot de prijswinnaars. In een barrage waarvoor zich 16 combinaties wisten te plaatsen zette hij met zijn 12-jarige Gancia de Muze (Malito de Reve) in 35.50 seconden opnieuw een sterke ronde neer. Helaas sprong Gancia een balk uit de lepels waardoor Bruynseels genoegen moest nemen met de 8ste plaats.  

 

Winst was er voor de Zweed Peder Fredricson! De regerende Europese Kampioen zadelde de 11-jarige H&M Christian K (Namelus R) en zette na een foutloze ronde een chronotijd van 35.95 seconden op het scorebord. Het zilver was voor de Ier Mark McAuley die hiervoor kon rekenen op de 9-jarige Vivaldi du Theil (Quaprice Boimargot Quincy). Met een tijd van 36.83 seconden kwamen ze een kleine seconde tekort om Fredricson te bedreigen. Ook mee op het podium stond Stephex-ruiter Daniel Deusser. Die stuurde de 11-jarige Calisto Blue (Chacco Blue) door de meet in 37.05 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. Net naast het podium strandde de Zwitserse amazone Jane Richard Philips met haar 12-jarige Foica van de n Bisschop (Vigo D’Arsouilles). Zij had er 41.45 seconden voor nodig om haar barragrit af te leggen. De 5de plaats tenslotte was voor de Australische amazone Edwina Tops-Alexander, die vorige week nog aan het werk was in het Lierse Azelhof. Zij kruiste met de 10-jarige Inca Boy van T Vianahof (Diamant de Semilly) de meet in 43.97 seconden en was zo de laatste foutloze barragist.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   MARK MCAULEY   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PEDER FREDRICSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions