Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/10/2018 19:14 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Housen snelt naar winst!

Limburger Alexander Housen heeft vanmiddag in het Sentower Park opnieuw een overwinning aan zijn palmares weten toe te voegen! Nadat hij gisterenochtend nog de duimen moest leggen tegen Anthony Wellens was hij vandaag  in de 1.35m rubriek wel de beste met zijn 14-jarige Esprit van de Wellington (Orlando). In een tabel A rechtstreeks op tijd zette Housen een chronotijd van 56.78 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie de loef af te steken.

 

De 2de plaats ging naar de Françaisse Lara Tryba. Die zadelde de 9-jarige Verone du Lerchenberg (Diamant de Semilly) en finishte in 58.58 seconden. Op de 3de plaats kregen we met Laura Mathy opnieuw een Belgische combinaties. Zij kwam over de eindmeet in 59.89 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op haar 11-jarige Penta (Perigueux). De andere plaatsen in de top 5 van het klassement gingen naar Groot-Brittannië met op de 4de plaats amazone Amy Inglis. Die klokte met de 14-jarige Every Way (Upsilon van de Heffinck) af in 61.99 seconden en had zo een kleine halve seconde voorsprong op haar landgenoot Harry Charles. Die mocht met zijn 13-jarige Vivaldi du Dom (Casall) de top van het klassement afsluiten na een finishtijd van 62.47 seconden.

 

Laura Mathy werd naast haar 3de plaats ook nog 6de met Corlaya (Cornets Stern), Marine Scauflaire 8ste met Elanda EB (Tangelo Van De Zuuthoeve), Savyana Verstappen 10de met Hadise van de Wijngaardhoeve (Cicero Z Van Paemel) en Gregory Wathelet 18de met Qualido 3 (Quicksilber).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   LARA TRYBA   |   LAURA MATHY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions