Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2018 18:57 - Jumping

Simon Morssinkhof 11de in GP Kronenberg!

Ook in het Nederlandse Kronenberg stond vanmiddag als slotrubriek de CSI2* GP op het programma. Daarin was Simon Morssinkhof een van de 15 barragisten met zijn 9-jarige merrie Vivolta de Gree (Diamant de Semilly). Morssinkhof, die 2 weken geleden met team Europa nog teamzilver behaalde op de Youth Olympic Games in Buenos Aires, verliet de ring met 4 strafpunten en strandde op de 11de plaats na een chronotijd van 38.40 seconden.

 

De winst was voor de Portugese kampioen Rodrigo Giesteira Almeida, die rijdt voor de stal van Lowie Joppen. Almeida klokte met de 12-jarige Gd Ghopin’s Bushi (Contendro II) af in 36.18 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. De 2de plaats bleef in eigen land dankzij Michel Hendrix en de 9-jarige hengst Entertainer (Warrant). Zij kruisten de meet in 36.99 seconden en wisten zo nipt de Duitser Jan Wernke voor te blijven. Die kwam met de 16-jarige Queen Mary 10 (Contendro I) over de meet in 37.03 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium strandde de Italiaan Roberto Previtali. Die snelde met de 11-jarige Airline R (Avec Coeur) door de meet in 37.73 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de stek. De Zweed Fedrik Spetz tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij zette met de 10-jarige Dustin (Ustinov) een tijd van 38.47 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   JAN WERNKE   |   MICHEL HENDRIX   |   RODRIGO ALMEIDA   |   SIMON MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions