Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/02/2018 22:17 - Jumping

CSI4* Luik: Winst voor Koen Vereecke!

We hebben dan toch een eerste Belgische overwinning in de CSI4* competitie van de jumping van Luik! Nadat het tot driemaal toe net niet lukte voor onze landgenoten was het vanavond Koen Vereecke die triomfeerde in de 1.45m rubriek! Samen met zijn 9-jarige Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), met wie hij eerder dit jaar al 15 internationale rubriek wist te winnen, snelde hij naar een chronotijd van 53.84 seconden en wist zo een 16de aan het rijtje toe te voegen.

 

De 2de plaats ging naar de Zwitser Pius Schwizer. Die zadelde de 13-jarige Living The Dream (Toulon) en toverde een chronotijd van 54.45 seconden op het scorebord. Ook mee op het podium stond de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die kwam over de meet in 54.73 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige merrie Isabeau de Laubry (Cardento VDL). Jos Verlooy blijft zijn goede vorm bevestigen en nam met de 8-jarige Cor-Leon van de Vlierbeek Z (Calvaro) de 4de plaats voor zijn rekening. Hij stopte de klok op 56.86 seconden en strandde zo jammer genoeg net naast het podium. De Française Felicie Bertrand, die onlangs de toppaarden van Geneviève Megret onder het zadel kreeg, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij stuurde de 12-jarige Chacco Rouge (Chacco Blue) door de meet in 57.05 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Constant van Paesschen met Kid Pleasure d’Asschaut (For Pleasure), een 11de plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Instit de Jucaso (Cooper Van De Heffinck) en een 12de plaats voor Gregory Wathelet met Iron Man van de Padenborre (Darco).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   KOEN VEREECKE   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions