Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/03/2018 20:48 - Algemeen

CSIYH Luik: Derde plaats voor Ann Carton

Deze middag kwamen 37 zes- en zevenjarige paarden aan de start op Jumping International Liège. Veertien combinaties hiervan legden een foutloze basisomloop af. In de barrage was het Marlon Modolo Zanotelli die het snelste aan de finish kwam. Hij won met Infinity (It’s Me du Mesnil - F: Eric Lanners) in 31.80 sec. De Canadese Anne Claire Breton legde beslag op de tweede plaats. Zij klokte met Laurier (VDL Zirocco Blue - F: Ann Keisse) af in 32.55 sec. Ann Carton-Grootjans bezette de derde plaats. Zij kwam met Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles F: Heli de Baere) aan de finish in 33.78 sec en zette zo het beste Belgische resultaat neer. Voor Andrew Kocher was er met Diaricko (Diarado - F: Gestüt Lewitz) een vierde plaats in 35.92 sec. Hij bleef zo voor op Alberto Zorzi die in 30.93 sec een zeer snelle barrage aflegde met Latisha de Regor (Diamant de Semilly - F: Familie Veldeman). Helaas verwees een balk in de barrage hen naar de vijfde plaats. Latisha de Regor werd vorige maand pas aangeschaft door Stal Tops na verschillende successen onder het zadel van Guy Beyers.

Verder was er nog een 6de plaats voor Rik Hemeryck met Loupiac de Sclef, een 10de plaats voor Gregory Wathelet met Carleyle, een 11de plaats voor Nicola Philippaerts met Quincasco van ‘t Koningshof Z en een 12de plaats voor Thibault Philippaerts met Gracile.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions