Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/03/2018 20:57 - Algemeen

CSI4* Luik: Zilver voor Guery

Vijftien van de 46 combinaties plaatsen zich voor de barrage in de CSI4*1m40 rubriek in Luik. In deze tabel A was het Patrice Delaveau die overtuigend met de winst ging lopen. Delaveau klokte met Uthope de la Roque HDC (Kannan) foutloos af in 30,43 seconden en bleef zo net geen twee seconden voor op Jérome Guery met zijn Ero Del Pierire (Cero).

De derde plaats ging naar Dayro Arroyave met Croupier V (Kannan) in 33.31 sec, gevolgd door door Tiffany Foster. De Canadese klokte met Victor (Elmshorn) af in 34.75 sec en bleef zo ruim voor op de Zwitser Romain Sottas. Die werd vijfde in 37.80 sec in het zadel van Cucky 3 (Catoki).

Voor Koen Vereecke was er een zesde plaats met Diadarco van Evendael Z. Vereecke wist met de Diamant de Semilly-zoon in 31.71 sec de barrage af te werken maar kreeg daarbij één springfout. Ook Jos Verlooy en Cor-Leon vd Vlierbeek Z (Calvaro) kregen één springfout maar werden nog 7de in 32.84 sec. Rik Hemeryck volgde nog met een 10de plaats met Deesse de la Sure (Quickfire de Ferann).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions