Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2018 11:09 - Fokkerij

Belgian Youngster Trials breekt alle records

Met maar liefst 240 deelnemers was het deelnemersrecord van de Belgian Youngster Trials -  Memorial Björn Van Bunder reeds gesneuveld. Wie erbij was op 1 november zal beamen dat dit niet het enige record is dat gebroken werd. Een massale opkomst van paardenliefhebbers, een gezellige sfeer en een feilloze organisatie. Alle ingrediënten waren aanwezig om van de 7e editie een waar topevenement te maken. Maar bovenal waren het de paarden die het verschil maakten. Het mag duidelijk zijn: op de Belgian Youngster Trials zie je hippische spitstechnologie! De reeks van de achttienmaanders werd niet gejureerd, maar iedereen zal gezien hebben dat de toekomst er uitermate rooskleurig uitziet. 

 

In Trial 2 werd er door de 2-jarigen merries en ruinen gestreden op het scherp van de snee en uiteindelijk was het de merrie QUICK FLIP DE MUZE (Mosito van het Hellehof x Vigo D’Arsouille)  van fokker Joris De Brabander die met de bloemen ging lopen. 

 

Bij de 2-jarige hengsten in Trial 3 was het de immens springende QADIM DE REGOR (Bamako de Muze x Elvis Ter Putte) van Stal de Regor – Familie Veldeman die zich tot winnaar kroonde. 

 

Bij de driejarigen in Trial 4  trok de merrie PONOLETTE (Quint van Maarlo x Lys de Darmen) van fokker Jan Cox aan het langste eind. 

 

Continu hing er handel in de lucht.  ET Auction was bij de pinken om topatleten vast te leggen voor de ET Auction – BYT Edition. Hierdoor wordt de kwaliteit van de Belgian Youngster Trials wereldwijd beschikbaar. De online veiling start op 9 november en eindigt 11 november.  Hou www.et-auction.be deze week dus extra goed in de gaten en wees er als de kippen bij om jouw topper van de toekomst vast te leggen!

 

Klik hier voor alle foto's

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions