Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2018 15:45 - Algemeen

X-TEND voor extra bescherming

Helaas zijn paarden lang niet altijd zo voorzichtig met zichzelf als wij graag zouden willen. Hoewel we ze soms graag van top tot teen in zouden willen pakken, werkt dat in de praktijk natuurlijk niet. Gelukkig kun je de benen van je paard in ieder geval goed beschermen met beenbeschermers.

Of je paard beschermers nodig heeft en zo ja welke, hangt af van het paard zelf en de situatie. Sommige paarden hebben standaard beschermers nodig, andere alleen in specifieke situaties zoals bijvoorbeeld tijdens het springen. Reguliere peesbeschermers geven bij het springen goede bescherming, maar de nieuwe BR X-TEND gaat hierin nog net wat verder. De beschermers hebben een extra stuk neopreen dat over de binnenkant van het been uitloopt voor extra bescherming.

Wil je graag weten welke andere veelvoorkomende beenbeschermers er zijn, wat ze precies doen en welke beschermers voor jouw paard geschikt zouden kunnen zijn? Lees onze nieuwe blog: ‘beenbescherming: alles wat je moet weten’.
 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions