Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 13:43 - Jumping

CSI5*-W Stuttgart: Verlooy in de prijzen!

Na een weekje onderbreking wordt er deze week opnieuw voor de Wereldbekerpunten gesprongen en daarvoor is men te gast op de Stuttgart German Masters in Duitsland! In de 1.45m openingsrubriek wist Jos Verlooy zich vanmorgen meteen in de prijzen te rijden. Samen met de 13-jarige hengst Caracas (Casall) hield hij alle balken netjes in de lepels en strandde hij op de 9de plaats na een chronotijd van 64.89 seconden.

 

Het was de Nederlander Jur Vrieling die voor de eerste overwinning zorgde. Vrieling zadelde de 12-jarige Baltic VDL (Quaprice Bois Margot) en toverde een finishtijd van 57.83 seconden op het scorebord. De 2de plaats was voor de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, die haar debuut maakte op vijfsterrenniveau. Zij kruiste de meet in 58.75 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Ikea (Thunder Van De Zuuthoeve). De 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Felix Hassmann. Die kwam met de 9-jarige SIG Chaccinus (Chacco Blue) over de meet in 59.68 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium belandde de Française Pénélope Leprévost. Die stuurde de 8-jarige Quintair (Quintero) door de meet in 59.74 seconden en moet zo tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitse amazone Elisabeth Meyer. Die klokte met de 12-jarige Monodie H (Carthago Z) af in 60.68 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   FELIX HASSMANN   |   JOS VERLOOY   |   JUR VRIELING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions