Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2018 22:38 - Jumping

CSIJ Opglab.: A. Housen snelt naar winst!

In het Sentower Park in Opglabbeek stond er vanmiddag na de openingsrubriek voor de CSIU25 competitie opnieuw een rubriek voor de Juniors op het programma. In deze 1.35m rubriek in 2 fasen special was het Limburger Alexander Housen die bovenaan het klassement mocht plaatsnemen. Housen koos voor deze rubriek voor de 14-jarige Esprit van de Wellington (Orlando) en reed de merrie van Leon Spronken door de meet in een overtuigende 22.56 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Brit Joe Fernyhough met de 8-jarige Calcourt Quicktime (Westpoint Quickfire). Fernyhough wist de klok te stoppen op 24.51 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Housen. Ook de Deen Alexander Godsk wist zich van een podiumplaats te verzekeren. Hij stuurde de 12-jarige Bukata (Ukato) door de meet in 24.65 seconden en werd zo 3de. De 4de plaats bleef dan opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Zara Poels met de 11-jarige High Five (Calvaro). Zij hadden er 25.01 seconden voor nodig om de finish te bereiken en strandden zo net naast het podium. De Deense Christine Thirup Christensen tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij finishte met de 9-jarige Vedric (Hurlevent de Breka) in 25.74 seconden.

 

Voor Camille Demolie was er nog een 7de plaats met Chica Fino (Calido I), voor Alexander Housen nog een 8ste plaats met Lorelei van het Waterschoot Z (Lord Z), voor Jinse van der Haergen een 9de plaats met Juventus van het Blauwhof (Berlin), voor Victor Plas een 11de plaats met Valse de Diamant (Diamant de Semilly) en voor Maartje Verberckmoes een 14de plaats met Dedalus M2s (Ulysses).

 

TAGS   |   ALEXANDER GODSK   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JOE FERNYHOUGH   |   ZARA POELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions