Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2018 23:04 - Mennen

Glenn Geerts wint eerste wedstrijd Stuttgart

Glenn Geerts vertrok met het volste vertrouwen in zijn span Lipizzaners naar Stuttgart. Hij maakte deze avond tijdens de eerste wedstrijd van de FEI Wereldbeker de verwachtingen waar en won de warm up voor  Boyd Exell en Ijsbrand Chardon.

 

De menners reden tweemaal het mooie en snelle parcours van Wolfgang Asendorf waarbij de tweede omloop over een verkorte versie ging. De som van de resultaten van beide omlopen bepaalde de eindrangschikking.

In de eerste omloop ging Glenn Geerts bijzonder goed van start, het span ging als een slang door de poorten en bleef mooi foutloos met een tijd van 153,60 seconden. Ook Boyd Exell bleef foutloos met een tijd van 151,19. Ijsbrand Chardon tikte een bal af en werde derde met een resultaat van 155,94 seconden.

 

In de tweede omloop werden de F-poorten van de twee marathonhindernissen geschrapt wat extra alternatieven bood in het parcours. Ijsbrand Chardon was extreem snel maar keek aan tegen drie afgereden ballen (297,42). Glenn Geerts, de voorlaatste starter, liet één fout noteren en nam de finish met een totale tijd van 296,83 seconden waarmee hij aan de leiding kwam. Boyd Exell, voelde als laatste starter van de avond de grote druk en kwam in de eerste hindernis in de problemen. Om te vermijden dat zijn span na poort A direct poort E zou nemen diende hij zijn span halt te houden en enkele meters achterwaarts te stellen, ook valt er nog een afrijdbaar element. Boyd Exell wordt tweede met een tijd van 296,99 seconden.

 

Glenn Geerts wint verdient de eerste wedstrijd in Stuttgart en kan hierdoor morgen als laatste van start in de FEI Wereldbekerwedstrijd die plaats heeft om 13.00u en via live stream te volgen is vanaf FEI TV en Clip My Horse TV

 

Uitslagen eerste wedstrijd Stuttgart

Parcours Stuttgart Competition 1

Parcours Stuttgart WC

Alle startlijsten en uitslagen Stuttgart

Dossier CAI-W Stuttgart

Documenten :
r16.pdf 
Stuttgart world_cup_18.pdf 
world_cup_18 2.pdf 
TAGS   |   BOYD EXELL   |   GLENN GEERTS   |   IJSBRAND CHARDON   |   STUTTGART CAI-W

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions