Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 22:08 - Jumping

CSI2* Parijs: de Brabander en Conter scoren!

Maar liefst 70 combinaties verschenen vanmiddag op de Longines Masters van Parijs aan de start van de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie! 20 van hen slaagden erin om in de basisomloop foutloos te blijven en zo een plaatje voor de barrage af te dwingen. Onder hen ook de Belgische amazones Karline de Brabander en Zoe Conter.

 

De Brabander zadelde voor deze rubriek haar 13-jarige hengst Fantomas de Muze (Sandro Boy) en strandde op de 13de plaats nadat ze de ring verliet met 4 strafpunten in een tijd van 43.59 seconden. Ook Conter wist het met haar 9-jarige Dragonfly de Longchamps (Clinton) in de barrage niet foutloos te rijden. Zij verzamelde 6 strafpunten wat haar een 15de plaats opleverde.

 

Winst was er voor de Fransman Marc Dilasser. In het zadel van de 10-jarige Indigo Blue Biolley (Chacco Blue) wist hij een tijd van 38.04 seconden op het scorebord te zetten en zo te concurrentie achter zich te laten. De 2de plaats was voor de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, die zich ook gisteren al in de prijzen wist te rijden. Zij stuurde de 9-jarige Hope Street (Casall) naar een finishtijd van 38.73 seconden en greep zo net naast de winst. Het brons was voor de Française Victoire Echelard. Die kwam met de 8-jarige Kebab van de Dorpshoeve (Nabab de Reve) binnen in 39.24 seconden en had zo ook een podiumplaats te pakken. De Amerikaanse Kerry Mc Cahill met de 11-jarige Charly Chaplin S (Harley) en de Nederlandse Demi van Grunsven met de 11-jarige Tinka’s Hope (Tinka’s Boy) waren de andere 2 gegadigden in de top van het klassement. Hun chronotijden waren respectievelijk 39.44 seconden en 40.24 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions