Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2018 13:01 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Maxime Tips wordt 5de!

Door het drukke programma startte het internationale concours van Opglabbeek vanmorgen direct op 2 verschillende arena’s. De 7-jarige paarden sprongen hun openingsrubriek op de Anna Scarpati Arena en daarin was het Maxime Tips die voor het best Belgische resultaat wist te zorgen. Samen met de SBS-gefokte hengst Floyd Van Schore (Indoctro – F: Wilfried Lefevere), waarmee hij dit jaar nog 4de werd in het eindklassement van de PAVO Hengstencompetitie, finishte hij in de 2de fase in 28.47 seconden en legde zo beslag op de 5de plaats.

 

De was de Deen Nicolas Pedersen die voor de eerste overwinning wist te zorgen. Hij bracht de Oldenburg-gefokte Tailormade Diarca PS (Diarado – F: Gestüt Lewitz) aan de meet in 26.41 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven. De Noorse Oda Charlotte Lyngvaer nam de 2de plaats voor haar rekening. Zij had er met de KWPN-gefokte Goanita (Zandor Z) 26.73 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goede einde te brengen. Ook mee op het podium stond de Brit James Smith. Die zette met de Garfunkel (Caridas Z) de klok stil op 27.36 seconden en werd zo 3de. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Tips was de Zweedse Jonna Ekberg. De stalamazone van Stephan Conter klokte met de BWP-gefokte Lyranta Van ’T Gebroekt (Lord Chin – F: Guido & Jeroen Verheyen) af in 27.71 seconden waardoor ze net naast het podium strandde.

 

Verder wist ook Hanne Mertens de prijzen te halen. Zij werd 11de met haar Lennox Vd Bisschop (Baloubet du Rouet – F: Tom De Craene).

 

TAGS   |   JAMES SMITH   |   MAXIME TIPS   |   NICOLAS PEDERSEN   |   ODA CHARLOTTE LYNGVAER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions