Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2018 13:19 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Ook Mike van Olst wordt 5de

Maar liefst 92 combinaties verschenen vanmorgen in het Sentower Park in de ring in de eerste rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden! Mike van Olst wist zich daarin te verzekeren van een plaats in de top van het klassement. Hij zadelde de Zangersheide-gefokte Miss’s Blue S Z (Mr. Blue – F: Johan Simons) en reed de merrie door de chrono in 29.37 seconden wat hem een 5de plaats opleverde.

 

Bovenaan het klassement stond de Luxemburger Victor Bettendorf. Die stuurde de BWP-gefokte Mister Tac des Fusains (Nonstop – F: Edmond Meyers) naar een finishtijd van 27.42 seconden en wist zo de overige deelnemers te verschalken. Het zilver ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Josch Löhden met de Hannoveraans-gefokte Conrad 138 (Cantoblanco – F: Arnold Wegbünder). Hij kruiste de meet in 28.18 seconden en had zo 38 honderdsten van een seconde voorsprong op de Brit Graham Babes. Die vervolledigde na een eindtijd van 28.56 seconden het podium met zijn BWP-gefokte Ma Fleur JS (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Johan Schutters). Ook de 4de plaats was nog voor Groot-Brittannië dankzij Zachery Beesley en de KWPN-gefokte Harmonia (Tangelo Van De Zuuthoeve). Zij wisten een tijd van 29.06 seconden op het scorebord te zetten.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Carmen Moors met Majoor van de Moorskeshoeve (Nabab de Reve – F: Arnaud Moors), een 9de plaats voor Marie Foulon met Happy Time (Hh Dark de La Hart – F: Marie Foulon), een 11de plaats voor Kevin Gielen met Hyacinth MG (Lasino – F: Michael Greeve), een 14de plaats voor Mike van Olst met Hurby (Namelus R – F: W. Winkes), een 19de plaats voor Hanne Mertens met Izadi Di Fer (Dakar VDL – F: Jan Mertens), een 20ste plaats voor Jan Geysen met Gti Shaniks (Halifax van het Kluizebos – F: Niki Geenens), een 21ste plaats voor Carmen Moors met Nelson van de Moorskeshoeve (Elvis Ter Putte – F: Arnaud Moors) en een 22ste plaats voor Pascale Haep met Chartraine Pre Noir (Kannan – F: Nicolas & Jean-Sylvestre Martin).

 

TAGS   |   GRAHAM BABES   |   JOSCH LöHDEN   |   MIKE VAN OLST   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions