Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2018 15:53 - Jumping

CSI5* Genève: Openingsrubriek voor Smits!

In het Zwitserse Genève kregen de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanmorgen als openingsrubriek een 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd voorgeschoteld! Edwin Smits wist daarin meteen voor een thuisoverwinning te zorgen. In het zadel van de 10-jarige Lantaro von Hof (Ladirio von Hof) wist hij een tijd van 54.50 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie vlot achter zich te laten.

 

De Slovaak Bronislav Chudyba was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Hij had er met de eveneens 10-jarige Lester IX (Lord Pezi) 56.15 seconden voor nodig om de finish te bereiken en moest zo zijn meerdere erkennen in de Zwitser. Ook mee op het podium stond de Egyptenaar Sameh El Dahan. Die kruiste met de 13-jarige Miss G Tracy (Douglas) de meet in 56.50 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. Pius Schwizer haalde het podium dan weer net niet... Hij stuurde de 10-jarige Chidam Z (Chippendale Z) naar een finishtijd van 57.23 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De in Nederland gevestigde Ier Darragh Kenny sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij zette met de 14-jarige Extra van Essene (Diamant de Semilly) de klok stil op 60.55 seconden.

 

Gregory Wathelet wist met zijn MJT Nevados S (Calvados Z) wel alle balken in de lepels te houden, maar verzamelde 2 strafpunten voor tijd.

 

TAGS   |   BRONISLAV CHUDYBA   |   EDWIN SMITS   |   SAMEH EL DAHAN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions