Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2018 16:09 - Jumping

CSI5* Genève: N. Philippaerts in de prijzen!

Op het Concours Hippique International de Genève werd vanmiddag ook de tweede vijfsterrenrubriek gesprongen. In deze 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd was het voor ons land Nicola Philippaerts die zich in de prijzen wist te rijden met zijn 9-jarige J’Adore Van Het Schaeck (Vagabond de la Pomme). Het duo, dat vorige week ook nog succesvol was op de Sweden International Horse Show in Stockholm, kruiste de meet in 57.28 seconden en legde zo beslag op de 7de plaats.

 

Het waren de Zwitsers die het sterkst voor de dag kwam met op kop Pius Schwizer, die zich vanmorgen ook al wist te klasseren in de openingsrubriek. Schwizer zadelde nu de 11-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet) en zorgde na een chronotijd van 52.01 seconden voor een tweede Zwitserse overwinning. Martin Fuchs was dan weer goed voor de 2de plaats. Hij bracht de 11-jarige ruin Cristo (Cristo) aan de meet in 55.40 seconden. De 3de plaats was voor de Fransman Nicolas Deseuzes. Hij finishte met de 14-jarige Quilane de Lezeaux (Grenat de Grez) in 55.85 seconden en wit zo de Braziliaan Pedro Veniss van het podium te houden. Die zette met de 12-jarige Anaya Ste Hermelle (Andiamo) de klok stil op 56.14 seconden en moest zo tevreden zijn met plaats 4. De Zwitser Niklaus Rutschi tenslotte nam de 5de plaats nog voor zijn rekening. Hij kwam met de 8-jarige Fandilot  D (Warrant) over de meet in 56.19 seconden.

 

TAGS   |   MARTIN FUCHS   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   NICOLAS DESEUZES   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions