Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2018 22:26 - Jumping

CSI2* Opglab: Kevin Gielen wint avondrubriek

In Opglabbeek stond vanavond na de hoofdrubriek ook nog een goed gevulde 1.30m rubriek op het programma. Ook hierin kregen we een Belgisch overwinning met dank aan Kevin Gielen en zijn 10-jarige Umbrella Brimbelles (Kannan). Gielen stuurde zijn zwarte merrie in de 2de fase naar een finishtijd van 27.40 seconden en zo zit het duo aan zijn 10de overwinning van het jaar!

 

De 2de plaats was voor de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre. Zij deed met de 9-jarige Taormina (Toulon) in 27.54 seconden een aardige poging, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven. Voor de Amerikaanse Rosalie Biedron was er dan weer een 3de plaats. Zij kruiste met de 8-jarige All Gold des Isles (Nashvill III) de meet in 28.27 seconden en verzekerde zich zo ook van een plaats op het podium. Net na het podium kwam de in ons land gevestigde Ier Kevin Thornton. Die zette met de 8-jarige Empire AEG Z (Ecoconoom van de Lindehof) de klok stil op 29.26 seconden en wist zo nipt de Brit Zachery Beesley achter zich te houden. Die sloot met de 10-jarige Diralda P (Clinton II) de top van het klassement af na een chronotijd van 29.40 seconden.

 

Voor Mike van Olst was er nog een 6de plaats met Je T’Aime Nonstop (Nonstop) terwijl Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue) de 19de plaats voor zijn rekening nam.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions