Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/07/2018 15:53 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Winst voor Mike van Olst!

Mike van Olst startte gisteren zijn concours in het Limburgse Opglabbeek al met een 5de plaats in de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Vandaag deed hij echter nog beter en werd hij de eindlaureaat in de Prijs B&G Systeembouw. Met de Zangersheide-gefokte Miss’s Blue S Z (Mr. Blue – F: Johan Simons) snelde hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 50.72 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Hanne Mertens. Die zat in het zadel van de BWP-gefokte Mersault Di Fer (I Am Moerhoeve’s Star – F: Jan Mertens) en wist een chronotijd van 51.23 seconden op het scorebord te zetten. Mertens was trouwens in goede doen, want ze legde daarnaast ook nog beslag op de 4de plaats. Ditmaal reed ze de KWPN-gefokte Izadi Di Fer (Dakar VDL – F: Jan Mertens) naar een eindtijd van 52.32 seconden. De Brit Graham Babes wist zich hier nog net tussenin te nestelen. Hij zette met de BWP-gefokte Ma Fleur JS (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Johan Schutters) de klok stil op 51.58 seconden en werd zo net als gisteren 3de. Thuisamazone Sofia Westborg sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij finishte met de Zangersheide-gefokte Concordia Z (Chiquitano Z – F: Wim Aegten) in 54.01 seconden.

 

Voor Marie Foulon was er nog een 7de plaats met Happy Time (Hh Dark de La Hart – F: Marie Foulon) terwijl Pascale Haep de 19de plaats voor haar rekening nam met Happy Melody de La Fefliere (Button Sitte).

 

TAGS   |   GRAHAM BABES   |   HANNE MERTENS   |   MIKE VAN OLST

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions