Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/08/2018 20:36 - Jumping

CSI2* Opglab: Gielen opnieuw in de prijzen!

Limburger Kevin Gielen heeft zich vanmiddag opnieuw in de prijzen gereden in het Sentower Park in Opglabbeek! In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie trad hij opnieuw in de ring met de 10-jarige Umbrella Brimbelles (Kannan), waarmee hij donderdagavond nog de slotrubriek wist te winnen. Gielen wist vandaag in een tabel A rechtstreeks op tijd af te klokken in 53.48 seconden wat hem een 5de plaats opleverde.

 

We kregen een Italiaanse overwinning dankzij Allessandro Colombo en de 9-jarige Cornelia Si’ (Cornet Obolensky). Zij kwamen aan de meet 52.15 seconden en wisten zo de concurrentie achter zich te houden. Hij kreeg op de podium het gezelschap van de Amerikaanse amazones Kerry Mc Cahill en Veronica Tracy. Mc Cahill rekende voor deze rubriek op de 10-jarige Chanel (Challan) en finishte in 52.38 seconden terwijl Tracy met de eveneens 10-jarige Daify (Numero Uno) binnenkwam in 52.83 seconden. Tracy moest die 3de plaats echter wel delen met de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Die had er met de 12-jarige Salta de Cartignyh (Zandor Z) net even lang over gedaan om over de finish te komen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Dieter Vermeiren met Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot), een 14de plaats voor Melanie Gelin met Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur), een 16de plaat voor Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue), een 18de en 19de plaats voor Annelies Vorsselmans, dit met Garicia H (Catoki) en Lamaase Van ’T Bosveld (Flamenco Desemilly) en tenslotte een 27ste plaats voor Laura Mathy met Penta (Perigueux).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions