Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/08/2018 22:50 - Jumping

CSI5* Genève: Winst voor Kent Farrington!

In het Zwitserse Genève stond vanavond met de Credit Suisse Challenge nog een tweede 1.55m rubriek op de planning. Hierin was het de Amerikaan Kent Farrington die de eindlaureaat werd met zijn 11-jarige Creedance (Lord Z). In een tabel A rechtstreeks op tijd kruiste hij de meet in een overtuigende 58.79 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden.

 

De Ier Betram Allen, die vandaag bekend maakte dat hij zijn Gin Chin Van Het Lindenhof verkocht heeft aan de Noorse Victoria Gulliksen, nam de 2de plaats voor zijn rekening. Hij kwam over de meet in 60.54 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Gk Casper (Canto). Het brons was voor Wereldkampioene Simone Blum met haar 11-jarige DSP Alice (Askari). Zij klokten af in 62.35 seconden en vervolledigden zo het podium. De Colombiaan Carlos Enrique Lopez Lizarazo nam de 4de plaats dan weer voor zijn rekening. Hij had er met de 10-jarige Ulhane de Conde (Jarnac) 62.81 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De 5de plaats tenslotte was voor vice-Wereldkampioen Martin Fuchs. Die zat in het zadel van de 9-jarige Dubai du Bois Pinchet (Kashmir Van Schuttershof) en reed door de meet in 63.21 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   KENT FARRINGTON   |   SIMONE BLUM

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions