Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 15:41 - Jumping

CSI2* Praag: Gelin snelt naar een 3de plaats

Op de Global Champions Prague Playoffs staat dit weekend natuurlijk alles in het teken van de finales van de Longines Global Champions Tour! Daarnaast wordt er echter ook op tweesterrenniveau gesprongen en daarin komt voor ons land Melanie Gelin aan de start. Gelin startte vanmiddag in ieder geval uitstekend in de 1.30m openingsrubriek! Samen met haar 6-jarige Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur), waarmee ze dit jaar ook al verschillende overwinningen wist te behalen, klokte ze in de 2de fase af in 29.12 seconden en verzekerde zich zo  van de 3de plaats op het podium!

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Sara Vingralkova. Die stuurde de 16-jarige Oscar Des Fontaines (Lando) door de meet in 27.44 seconden en stond zo bovenaan het podium. Ook de snelle Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf wist het nog sneller te doen dan Gelin. Zij rekende voor deze rubriek op haar 12-jarige Salta de Cartigny (Zandor Z) en werd 2de na een eindtijd van 28.01 seconden. Net na Gelin kwam dan de Japanner Mike Kawai. Die zette met zin 13-jarige Ragtime Rouge (Adelfos) de klok stil op 29.17 seconden en moest zo tevreden zijn met plaats 4. De Tsjechische Velentyna Kukova sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij zette met haar 9-jarige Chicago-Ra (Clinton I) een tijd neer van 29.20 seconden.

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   MELANIE GELIN   |   SARA VINGRALKOVA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions