Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/12/2018 15:39 - Mennen

London: tweede plaats voor Glenn Geerts

De Belgische vierspanmenners behalen mooie resultaten in Londen. Gisteren tijdens de extra wedstrijd Extreme Driving, die niet meetelt voor de Wereldbeker, werd Edouard Simonet tweede en Glenn Geerts vierde. Vandaag werd Glenn Geerts tweede en Simonet vijfde.

 

Deze middag in de eerste wedstrijd, als opwarmer voor de Wereldbeker, kwalificeerde Glenn Geerts (126,75 + 4) zich samen met Boyd Exell (118,04) en Koos de Ronde (124,17 + 8) voor de drive off over een verkort parcours, een mooi ontwerp van Johan Jacobs. 

 

Eerste starter Koos de Ronde liet 12 strafseconden noteren en werd derde met een totale score van 265,90. Glenn Geerts bleef ook niet zonder fouten (8) en behaalde een resultaat van 258,14 waarmee hij tweede werd. Op de snelheid en het vakmanschap van Boyd Exell staat geen maat, in een tijd van 228,50 zette de regerende Wereldbekerkampioen twee foutloze omlopen neer en won net als gisteren in Londen.

 

De Britse wild card menner Daniel Naprous werd na een foutloze eerste ronde (134,70) vierde voor Edouard Simonet die wel een snelle tijd boekte (128,67) maar helaas twee fouten liet noteren (8). De zesde plaats ging naar Benjamin Aillaud (141,91 + 8).

Voor Chester Weber werd het een pechdag. De Amerikaan vergat de eerste kegelpoort te nemen en nam direct de tweede poort, herstel van het parcours was niet meer mogelijk met uitsluiting tot gevolg.

 

 

London Olympia uitslagen eerste wedstrijd

Foto's :
Documenten :
r_14.pdf 
TAGS   |   EDOUARD SIMONET   |   GLENN GEERTS   |   LONDON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions