Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/12/2018 00:08 - Mennen

WB Londen wordt thriller voor Glenn Geerts

Glenn Geerts beleefde vanavond tijdens zijn deelname aan de drive off de nachtmerrie van elke menner…

 

Glenn Geerts startte sterk in de eerste ronde (126,90 + 4) en kwalificeerde zich net als gisteren tijdens de eerste wedstrijd samen met Koos de Ronde (124,44 + 4) en Boyd Exell (117,68) voor de winnende ronde.

 

Glenn was de eerste starter voor de drive off. De start over de brug en de eerste poort leverden geen problemen, maar bij het nemen van poort twee op de brug kwam het linker voorpaard Szellem ten val waarbij het ganse vierspan in de problemen kwam. De organisatie van de London International Horse Show zorgde voor een snelle interventie die in alle discretie vlot verliep. Alle paarden werden uitgespannen. Glenn kwam er met de schrik vanaf en begeleidde de 8-jarige Lipizzaner ruin Szellem aan de hand nogmaals over de brug naar de paddock waar de paarden terug werden ingespannen voor deelname aan de prijsuitreiking. 

 

Koos de Ronde reed zijn span gecontroleerd door het parcours (121,91 + 4) en werd tweede na Boyd Exell (114,88), die voor de derde dag op rij de wedstrijd won.

 

Door zijn kwalificatie voor de winnende ronde wordt Glenn Geerts, ondanks zijn incident, derde voor deze wereldbekerwedstrijd en mag hij 7 punten toevoegen aan zijn score. “Szellem is terug top fit en de finale in Bordeaux komt in zicht!”

 

Edouard Simonet was vandaag weer snel in het parcours maar beleefde op de brug eveneens een akelige situatie die hij gelukkig kon oplossen. Resultaat: een vierde plaats en net niet in de drive off (124,80 + 8).

 

London Olympia 2018 uitslagen CAI-W   

Documenten :
r_20.pdf 
TAGS   |   BOYD EXELL   |   EDOUARD SIMONET   |   GLENN GEERTS   |   KOOS DE RONDE   |   LONDEN OLYMPIA HORSE SHOW   |   LONDON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions