Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/12/2018 23:58 - Jumping

CSIJ-YR Mechelen: Spits snelt naar winst!

In de Mechelse Nekkerhal stond er vanmorgen voor de internationale jeugd opnieuw een 1.40m rubriek op het programma! Het was Thibeau Spits die hierin de beste was met zijn 9-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck). In een barrage waarvoor zich 5 combinaties wisten te plaatsen slaagde Spits er als enige in om het opnieuw foutloos te houden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Net als gisterenavond in de 1.30m rubriek was er een 2de plaats voor Thomas Thometschek met de 9-jarige Emona Rv (Mr. Blue). Zij wisten in 38.87 seconden ruim onder de tijd van Spits te blijven, maar kregen onderweg een springfout. Die springfout was ook het geval voor Dieter Vermeiren met de 10-jarige Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof). Met hun tijd van 39.38 seconden vervolledigden zij het integrale Belgische podium. 

 

Net naast het podium strandde Mathias Hazebroek met zijn 9-jarige Jurre (Toulon). Hij kreeg ook een springfout en had er 40.68 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Met een tijd van 38.23 seconden kwam de snelste ronde echter van Andres Vereecke, die vergezeld was van de 10-jarige Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck). Helaas kregen zij 2 springfouten waardoor ze finaal op de 5de plaats eindigden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Marthe van Gorp met Diamond Star (Canturano), een 8ste plaats voor Thibaut Huyvaert met Imandra de Laubry (Lord Z) en een 12de plaats voor Max Sebrechts met Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions