Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2018 19:45 - Algemeen

JM18: Belgische top 3 in YR 1m30

Gisteren wist Thibeau Spits nog de eerste plaats te behalen in de 1m30 hoge CSIJ-YR proef, vandaag moest hij in Dieter Vermeiren zijn meerdere bekennen.

37 combinaties kwamen vandaag aan de start in deze rubriek over twee fasen. Elf van hen deden het dubbel foutloos. Dieter Vermeiren was de snelste van die elf, want hij wist met Ilias van het Hof ter Velde (Unique II Drum vh Juxschot) in 29.67 seconden aan de meet te komen. Dat was bijna één seconden sneller als Thibeau Spits die met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) afklokte in 30.57 seconden. Thomas Thometschek deed het 1 tienden trager en werd in 30.67 seconden derde met Emona RV (Mr. Blue). Hij werd daags ervoren al twee keer tweede met deze Emona.

Voor de Ier Christopher Megahey was er een vierde plaats met Viking d’elle (Toulon) in 31.23 seconden. Steven Vermeir sloot de top vijf af. Hij klokte met Jazz van ’t Kamerveld (Toulon) af in 31.66 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions