Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/12/2018 20:14 - Jumping

JM18: Eerste CSI2* voor Gilles Detry

Vandaag werd er op de B-piste gestart aan de CSI2* rubrieken. Hierin stond er een openingsrubriek over een hoogte van 1m35 op het programma. Van de 35 combinaties wisten er maar liefst 26 door te storen naar de barrage.

In die barrage werd het een Belgisch feestje, want heel de top vijf werd ingenomen door onze landgenoten. Gilles Detry kwam daarbij als snelste uit de bus met zijn 8-jarige Catwalk Kobe of Ballmore (Chacco-Blue). Zij haalden de finish in 26.92 sec en bleven zo voor op Elisa Strubbe, die twee jaar geleden nog de Queens Cup won in Mechelen. Deze jonge amazone had voor de gelegenheid Soir des Quarts (Hermes d’Authieux) gezadeld met wie ze in 27.61 seconden aan de finish kwam. Voor Lieven Devos was er met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big) een derde plaats in 27.98 seconden. Jeroen De Winter en L’Innoncence van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly) wisten als vierde over de meet te komen in 28.22 seconden. Pieter Kenis sloot de top vijf af. Hij klokte met Kapri de la Drie (Pommeau du Heup) af in 28.61 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions