Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/12/2018 09:25 - Jumping

JM 18: Carton-Grootjans 2de in de Queens Cup

Op Jumping Mechelen waren het gisterenavond de amazones die de 3de dag mochten afsluiten. Deze Henders & Hazel Open Queens Cup over een hoogte van 1.45m leek in eerste instantie geen makkelijke opgave. Vooral de toegestane tijd bleek voor verschillende combinaties de struikelblok. Naarmate de proef vorderde kwamen er toch meer foutlozen en uiteindelijk wisten zich 10 Queens te plaatsen voor de barrage.

 

Daarin was het de Française Aurore Christen die de beste was. Zij stuurde haar 10-jarige Uniflore Minotiere (Luccianno) naar een finishtijd van 34.24 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. Op de 2de plaats kregen we met Ann Carton-Grootjans de beste Belgische amazone. In het zadel van de 8-jarige Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) wist zij als laatste starter de klok te stoppen op 35.34 seconden en kwam zo dus ruim een seconde tekort voor een nieuwe Belgische overwinning. De 3de combinatie op het podium was de Zweedse Stephanie Holmén. Zij finishte met haar eveneens 8-jarige Kirlo van den Bosrond (Cardento VDL) in 36.06 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 

De 4de plaats was voor de Finse Juulia Jylas. Vergezeld van de 10-jarge Courage T Z (Calvino Z) kwam zij over de meet in 37.32 seconden en wist zo nipt onze landgenote Celine Schoonbroodt-de Azevedo achter zich te houden. Die sloot met haar 10-jarige Cheppetta (Chepetto) de top 5 af na een finishtijd van 37.57 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Vicky Van de Poel met Frenchy FDS (Cornet Obolensky), een 9de plaats voor Leonie Peeters met Comme One Z (Comme d'Api vd Hacienda Z), een 10de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G) en een 11de plaat voor Claire Putters met Fa Belle van Sombeke (Querlybet Hero).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions