Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/04/2019 09:15 - Jumping

CSI3* Guangzhou: De Winter wint Warm-up

Jeroen De Winter is deze week met Patrik Spits mee afgereisd naar China voor deel te nemen aan het driesterrenconcours van Guangzhou. In de Warm-up rubriek over een hoogte van 1.40m wist De Winter vanmorgen meteen te imponeren met de 12-jarige Zafira (Con Air). In een tabel A rechtstreeks op tijd finishte De Winter in 65.61 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land en daarvoor zorgde Maodong Yuan met de 13-jarige Syrius du Bocage (Bohomme II) en Ruiji Liang met de 11-jarige Doorzetter (Carolus II). Zij hadden er respectievelijk 66.40 seconden en 71.88 seconden voor nodig om hun parcours te beëindigen. De Duitser Jannik Theele viel met Baymax net naast het podium. Hij kruiste de meet in 72.29 seconden. Maodong Yuan nam naast de 2de plaats ook nog de 5de plaats voor zijn rekening. Ditmaal snelde hij met de 10-jarige Eyes Blue de la Sina (Mr. Blue) door de meet in 75.01 seconden.

 

Ook Patrik Spits zelf wist zich in deze rubriek bij de prijswinnaars te rijden. Hij kreeg met de 9-jarige Veracruz Dh Z (Vertigo Saint Benoit) een foutje en werd daarmee nog 11de.

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   PATRIK SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions