Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/06/2019 15:20 - Jumping

CSI3* Guangzhou: Ochtendwinst voor Spits!

Onze landgenoot Patrick Spits is de slotdag van het internationale concours in het Chinese Guangzhou vanmorgen vroeg gestart met een overwinning in de 1.40m rubriek. In een barrage waarvoor zich 6 combinaties wisten te plaatsen was hij de beste met de 10-jarige Enrique Blue (Mr. Blue), waarmee hij ook de voorbije dagen al de prijzen wist te halen. Hij klokte af in 36.05 seconden en was daarmee een ruim een seconde sneller dan de concurrentie.

 

Spits was echter niet de enige landgenoot die zich in de kijker wist te rijden, ook Jeroen De Winter mocht opnieuw op het podium plaatsnemen. Nadat hij gisteren nog tot tweemaal toe net naast de overwinning greep werd hij vandaag met de 9-jarige Caesar H.H. 3de na een chronotijd van 40.61 seconden. De Fransman Olivier Guillon, die gisteren nog een van de rubrieken won, wist zich tussen onze landgenoten in te nestelen op de 2de plaats. Hij stuurde de 14-jarige Vanessa XX (Contender) rond in 37.33 seconden.

 

Met Kenneth Cheng en de 16-jarige Pommeau du Heup (Helios de la Cour II) kregen we op de 4de plaats nog een combinatie die gisteren al een rubriek wisten te winnen. Die kwam over de meet in 38.37 seconden maar sprongen daarbij wel een balk uit de lepels. Dat was ook het geval voor de Italiaan Jerry Smit die in het zadel zat van de 13-jarige Branca (Polydox). Zij hadden er echter 39.19 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER   |   OLIVIER GUILLON   |   PATRIK SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions