Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2019 12:03 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Omer Karaevli in bloedvorm!

De Turkse ruiter Omer Karaevli is uitstekend begonnen aan zijn concours in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij vanmorgen de dag al startte met een overwinning in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden was hij zonet ook de beste in de rubriek voor de 7-jarige paarden. In het zadel van de KWPN-gefokte Hayley (Carembar de Muze), waarmee hij in november ook nog een rubriek wist te winnen in het Nederlandse Kronenberg, snelde hij in de 2de fase naar een finishtijd van 26.66 seconden en wist daarmee de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor de Italiaan Giampiero Garofalo. Die kruist de meet in 28.48 seconden en kon daarvoor rekenen op de Zangersheide-gefokte hengst Verde Z (Verdi TN – F: Oetelaar & Eac ), die in september nog voor 175.000 euro onder de hamer ging op de ESHA-veiling in Schijndel. De Luxemburger Victor Bettendorf was goed voor de 3de plaats. Hij was vergezeld van de BWP-gefokte Mister Tac des Fusains (Nonstop – F: Edmond Meyers) en wist de klok te stoppen op 29.28 seconden. Net na het podium kwam dan de Nederlander Sjaak Sleiderink. Die reed zijn KWPN-gefokte Hamora O (My Lord Carthago – F: J.A.M.Van Oort Schepers) door de meet in 29.65 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Bart Anthonissen, die zich vanmorgen ook al wist te klasseren, zorgde voor de best Belgische prestatie op de 5de plaats. Hij klokte met de SBS-gefokte Greetje de Vinck (Ugano Sitte – F: Bart Van Hove) af in 29.69 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Odile Gierech met A-Myra Z (Arko III – F: Theo Korsten), een 8ste plaats voor Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Reve – F: Eddy Guisson), een 10de plaats voor Jan Vermeiren met Mr. Idos S (Plot Blue – F: Starhorses) en een 11de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Malissa de Muze (Vigo D’Arsouilles – F: Heli De Baere).

 

TAGS   |   GIAMPIERO GAROFALO   |   OMER KARAEVLI   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions