Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2019 22:09 - Jumping

CSI5*-W Basel: Schwizer snelt naar winst!

Op het internationaal concours van Basel in Zwitserland stond vanmiddag na de openingsrubriek de eerste Longines Rankingproef op het programma. In deze 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd was het de Zwitser Pius Schwizer die voor een thuisoverwinning wist te zorgen! Samen met zijn 12-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet) wist hij een chronotijd van 52.04 seconden op het scorebord te zetten en daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

Hij kreeg op het podium het gezelschap van de Fransmannen Kevin Staut en Olivier Robert. Staut, die tijdens Jumping Mechelen nog 2de werd in de Wereldbeker, stuurde zijn 13-jarige Ayade de Septon et Hdc (Wandor Van De Mispelaere) naar een chronotijd van 52.30 seconden en had zo iets meer dan een halve seconde voorsprong op zijn landgenoot Robert. Die kwam met de 10-jarige Vangog du Mas Garnier (Cornet Obolensky) door de meet in 52.81 seconden en werd daarmee dus 3de.

 

De 4de plaats was voor de Braziliaan Yuri Mansur, die voor deze rubriek de 14-jarige Amor (Namelus R) onder het zadel had. Mansur reed ook een sterke ronde, maar greep met zijn finishtijd van 52.87 seconden net naast een podiumplaats. Net als in de openingsrubriek was de 5de plaats voor de Duitser Hans-Dieter Dreher. Ditmaal stuurde hij de 11-jarige Berlinda (Berlin) rond in 54.58 seconden.

 

TAGS   |   KEVIN STAUT   |   OLIVIER ROBERT   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions