Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2019 22:51 - Jumping

CSI5*-W Basel: Pieter Devos op het podium!

‘Save the best for last’ moet Pieter Devos vandaag gedacht hebben in het Zwitserse Basel! In de 1.50m hoofdrubriek zorgde hij vanavond voor zijn beste dagprestatie met de 13-jarige Gin D (Clinton). In een tabel A rechtstreeks op tijd stuurde hij zijn schimmelruin door de meet in 62.25 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Het was opnieuw de Zwitser Pius Schwizer die bovenaan het klassement mocht plaatsnemen! Samen met de 10-jarige Cortney Cox (Carlo), waarmee hij in Mechelen op de slotdag nog de 1.45m rubriek wist te winnen, kruiste hij de meet 59.26 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden. De 2de plaats was voor de voor Oostenrijk rijdende Duitser Max Kühner. Die stuurde zijn 14-jarige Cornet Kalua (Cornet Obolensky) door de meet in 62.15 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Schwizer.

 

De 4de plaats was voor de Duitse amazone Pia Reich. Die zat in het zadel van de 15-jarige Cool and Easy (Contender) en stopte de klok op 62.31 seconden. De Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de 11-jarige Isolde Van De Heffinck (Contact van de Heffinck) een tijd van 62.78 seconden op het scorebord.

 

Naast Pieter Devos behoorde ook Niels Bruynseels tot de prijswinnaars. Hij werd 8ste met zijn 10-jarige Jenson van ’t Meulenhof (Vagabond de La Pomme) na een foutloze rit in 68.60 seconden.

 

TAGS   |   MAX KüHNER   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIETER DEVOS   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions