Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2019 14:44 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Opnieuw Virginie Thonon!

Onze landgenote Virginie Thonon is in goede doen in het Limburgse Sentower Park! Nadat ze gisteren haar concours al uitstekend startte met een overwinning en twee keer een 2de plaats schreef ze zonet opnieuw een rubriek op haar naam! In de Prijs Stephex Horsetrucks, een proef voorbehouden voor 5- en 6-jarige paarden, was zij de beste met de SBS-gefokte Hermione (Dayton Zitten - F: Rene Dupont-Pottiez). Het duo snelde in een tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 55.12 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

De Duitser Christian Kukuk, die rijdt voor de stal van Ludger Beerbaum, wist met de Holstein-gefokte Chubakko (Connor 48 – F: Wolfgang Soehner) het dichtst in de buurt te komen. Met zijn chronotijd van 59.72 seconden kwam hij echter ruim tekort om Thonon het vuur aan de schenen te leggen. Ook mee op het podium stond de Letse ruiter Santa Steinberga. Die zat in de het zadel van de Zangersheide-gefokte Celios Z (Centurio 22 – F: Scheepmans) en wist een tijd van 61.54 seconden op het scorebord te zetten.

 

Ook de Italiaan Giampiero Garofalo was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Garofalo, die gisteren al 2de werd in de rubriek voor de 7-jarige paarden, stuurde de eveneens Zangersheide-gefokte Call Me Ps Z (Cristallo – F: Peter Simons) door de meet in 62.38 seconden en werd zo 4de. De Nederlandse Megan Laseur nam tenslotte nog de 5de plaats voor haar rekening. Zij kruiste de meet in 64.23 seconden en kon daarvoor rekenen op de KWPN-gefokte Ivysinaa (Indorado – F: A.A.Van Doorn-Brinks).

 

Voor ons land wist verder ook Rachel Steffen zich nog te klasseren. Zij werd 12de met Nero C (Clarence C – F: Yeguada Campos).

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   SANTA STEINBERGA   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions