Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2019 15:28 - Algemeen

CSI2* Opglab.: Winst voor Bart Anthonissen!

De Belgen blijven de overwinningen opstapelen op de internationale jumping in het Sentower Park! Na Alexander Housen en Virginie Thonon eerder op de dag was het zonet in de 1.30m rubriek de beurt aan Bart Anthonissen om bovenaan het podium plaats te nemen. Samen met de 9-jarige Abbylithya Z (Andiamo) kruiste hij in deze speedproef de meet in 55.28 en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden.

 

De andere 2 podiumplaatsen gingen naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Megan Laseur en Sjaak Sleiderink. Laseur, die zich ook vanmorgen als wist te klasseren, zadelde voor deze rubriek de 7-jarige Lavida (Levistano) en stopte de klok op 57.80 seconden. Sleiderink had er met de 10-jarige Euro Esh (Unaniem) dan weer 58.34 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De 4de plaats was voor de Turk Omer Karaevli, die gisteren op de openingsdag al 2 rubrieken wist te winnen. Hij was vergezeld van de 8-jarige Livingtone van het Peggershof (Ogano Sitte) en kruiste de meet in 60.52 seconden. Na een finishtijd van 60.81 seconden was de 5de plaats nog voor de Ier Darryl Walker. Hij kan hiervoor rekenen op de 9-jarige Newmarket Valentine (Newmarket Venture).

 

Verder behoorde ook Rachel Steffen opnieuw tot de prijswinnaars. Zij wist de 8-jarige Alegria Z (Adorado) naar een 10de plaats te rijden.

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   MEGAN LASEUR   |   SJAAK SLEIDERINK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions