Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2019 20:15 - Jumping

CSI2* Opglab.: Jens Vandenberk op kop!

In het Sentower Park in Opglabbeek heeft onze landgenoot Jen Vandenberk vanmiddag de concurrentie achter zich weten te houden in de Prijs Lamicel, een 1.40m rubriek in 2 fasen. Samen met de 13-jarige Silteplait de Circee (Ephebe For Ever) stopte de Limburger in de 2de fase de klok op 25.87 seconden en zorgde zo al voor de 4de Belgische overwinning op rij!

 

Ook de 2de plaats had een Belgisch tintje dankzij de in ons land wonende Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die klokte af in 26.51 seconden en was vergezeld van de 11-jarige Isabeau de Laubry (Cardento VDL), de merrie van Tal Milstein. De Fransman Patrice Delaveau nam vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de 11-jarige Uthope de La Roque Hdc (Kannan), waarmee hij gisteren ook al 2de was, rond in 26.92 seconden en stond zo dus opnieuw op het podium.

 

Alexander Housen, die vanmorgen de dag startte met een overwinning in de 1.35m rubriek, haalde het podium dan weer net niet. Hij kwam met de 15-jarige Enjoy (Clinton I) over de meet in 28.24 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de stek. De Duitser Marcel Marschall wist zich ook nog naar een top-5 klassering te rijden. Hij zette met de 10-jarige Kalence Flying (Kalaska de Semilly) de klok stil op 28.35 seconden.

 

Verder was er nog een 13de plaats voor Virginie Thonon met Co 2 Z (Calvados Z), een 15de plaats voor Dries Goossens met Jezebel van de Veldhoek (Warrant), een 16de plaats voor Gilles Dunon met Louis Vuitton Vd Wouwerse Veld (Thunder Van De Zuuthoeve) en een 20ste plaats voor Mike van Olst met I Cantou du Fonds des Flots (Canturo).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JENS VANDENBERK   |   MARLON ZANOTELLI   |   PATRICE DELAVEAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions