Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2019 00:21 - Jumping

CSI2* Opglab.: Clemens 5de in rankingproef!

In Opglabbeek werd de dag vanavond afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef. 20 van de 96 combinaties die aan de start verschenen slaagden erin om de 0 op het scorebord te houden en zo een plaatsje voor de barrage te bemachtigen. Maurice Van Roosbroeck besloot echter niet meer van start te gaan waardoor er nog 19 terug in de ring verschenen.

 

Een van hen was Pieter Clemens, die tijdens Jumping Mechelen nog bekroond werd tot VLP talent van het jaar. Vergezeld van de 11-jarige Icarus (Querlybet Hero), met wie hij enkele weken terug nog de CSI2* GP van Opglabbeek wist te winnen, finishte hij in de barrage in 31.56 seconden wat hem een 5de plaats opleverde.

 

De winst was voor de Fransman Julien Epaillard. Die snelde met de eveneens 11-jargie Usual Suspect d’Auge (Jarnac) door de meet in 29.72 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 30 seconden. De 2de plaats was voor de in ons land wonende Britse amazone Chloe Aston. Zij stuurde de 14-jarige Amigo T (Padinus)  rond in 30.72 seconden en kwam zo exact een volle seconde tekort voor winst. De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli mocht ook opnieuw op het podium plaatsnemen. Hij klokte af in 31.20 seconden en kon daarvoor rekenen op 11-jarige Icarus (Douglas). De laatste die het nog sneller wist te doen dan Clemens was de Fransman Guillaume Batillat. Die stuurde de 13-jarige Baby Love (Lupicor) rond in 31.30 seconden en viel zo net naast het podium.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Catherine van Roosbroeck met Qiazetta Z (Quasimodo Z), een 20ste plaats voor Maurice van Roosbroeck met J’Adore Ter Putte (Berlin) en een 23ste plaats voor Jessica Geurts met Harkito van den Berg (Darco).

 

TAGS   |   CHLOE ASTON   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions