Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2019 11:28 - Jumping

CSIYH1* Opglab: Nipte winst voor Vorsselmans

De 3de dag van het internationale concours van Opglabbeek startte vanmorgen met de tweede rubriek voor de 7-jarige paarden. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Annelies Vorsselmans en de Zangersheide-gefokte Tinkerbell Z (Toulouse – F: Jan Liebregts). De partner van Jeroen Dubbeldam snelde in een tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 55.54 seconden en wist zo nipt de concurrentie voor te blijven.

 

Het scheelde echter niet veel, want Odile Gierech kwam aardig dicht in de buurt. Zij stuurde haar Zangersheide-gefokte Geisha des Sequoias (Bamako de Muze – F: Elevage Des Sequoïas) rond in 55.56 seconden en kwam zo net tekort om Vorsselmans van de troon te stoten. De 3de plaats was voor amazone Ilaria Sutera, die rijdt onder de vlag van Monaco. Zij kwam met de SF-gefokte Candy de Coquerie (Quatro de Riverland) binnen in 55.84 seconden en mocht zo ook op het podium plaatsnemen.

 

De 4de plaats was voor Bart Anthonissen met zijn BWP-gefokte Mr Blue C (Mr. Blue – F: Cyriel Lanslots), waarmee hij tijdens Jumping Mechelen nog 2de werd in de hengstenrubriek. Hij stopte de klok op 57.77 seconden en strandde zo net naast het podium. De Egyptenaar Abelrahman Ikram nam vervolgens nog de 5de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de Zangersheide-gefokte Memphis Z (Mylord Carthago – F: Hoogenboom) een tijd van 58.14 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Tristal Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Reve – F: Guisson), een 7de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Malissa de Muze (Vigo D’Arsouilles – F: Heli De Baere) en een 9de en 11de plaats voor Jan Vermeiren met zijn hengsten Mr. Uno-k Van ’t Kattenheye (Numero Uno – F: Tony en Annemarie Raman – Strobbe) en Mr. Idos S (Plot Blue – F: Starhorses).

 

TAGS   |   ANNELIES VORSSELMANS   |   BART ANTHONISSEN   |   ILARIA SUTERA   |   ODILE GIERECH

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions