Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2019 17:52 - Jumping

CSI2* Opglab: Alexander Housen wint opnieuw

Alexander Housen wist zich gisteren in het Limburgse Sentower Park al in de kijker te springen met een overwinning in de 1.35m rubriek! Een dag later is het opnieuw raak en is de Limburger opnieuw de beste in de 1.35m rubriek. Net als gisteren was hij vergezeld van zijn 15-jarige Esprit van de  Wellington (Orlando). In een tabel A rechtstreeks op tijd snelde Housen door de finish in 50.39 seconden en wist zo opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

Dat was echter niet de enige gelijkenis met de rubriek van gisteren, want de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf nam opnieuw de 2de plaats voor haar rekening. Samen met haar 13-jarige Salta de Cartigny (Zandor Z) kruiste zij de meet in 51.70 seconden en kwam zo ruim een seconde tekort voor winst. De 3de plaats was voor Bart Anthonissen, die zich de voorbij dagen ook al meermaals in de prijzen wist te rijden. Hij klokte met zijn 9-jarig Abbylithya Z (Andiamo) af in 52.58 seconden en mocht zo terug op het podium plaatsnemen. Net na dat podium volgde de Brit Douglas Duffin. Die zat in de het zadel van de 9-jarige Fan (Clinton) en wist een tijd van 53.92 seconden op het scorebord te zetten. Onze landgenoot Tristan Guisson sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 10-jarige Chanel Z 53.92 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Mike van Olst met Je T’Aime Non Stop (Non Stop), een 8ste plaats voor Dries Dekkers met Clash Heldenlaan Z (Clinton), een 10de plaats voor Gilles Dunon met Louis Vuitton Vd Wouwerse Veld (Thunder Van De Zuuthoeve), een 12de plaats voor Rachel Steffen met Alegria Z (Adorado) en een 13de plaats voor Camille Gerard met Jedam (Nonstop).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions