Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2019 18:09 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Guisson wint finale 7j!

Vooraleer men in Opglabbeek overging tot de CSI2* GP kwamen de 7-jarige paarden nog eerst in actie voor hun finalerubriek. In deze Prijs Immofluisteraar, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.35m stonden, wisten 11 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. De snelste in het rijtje werd onze landgenoot Tristan Guisson met de Zangersheide-gefokte Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Reve – F: Eddy Guisson). Guisson finishte met de vosmerrie in 31.50 seconden en zorgde zo voor een nieuwe Belgische overwinning!

 

Het zilver was voor de Duitse Katharina Offel, die in het zadel zat van het Duitse Sportpaard Cornido (Cornet Obolensky – Sascha Hahn). Offel kwam over de meet in 31.76 seconden en kwam zo net tekort voor onze landgenoot van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Belgische amazone Rachel Steffen met de Zangersheide-gefokte El Barone 111 Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Stal Harrie Theeuwes & Baron De Borrekens), waarvan afgelopen week bekend raakte dat hij werd aangekocht door het Zweedse Lövsta Stuteri. Zij kruisten de meet in 32.12 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

Plaats 4 ging dan weer opnieuw naar Duitsland met dank aan Patrick Stühlmeyer. Die zadelde de Oldenburg-gefokte Diaron Old (Diarado – F: Manuela Lachnit) en stopte de klok op 32.74 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor Jan Vermeiren met zijn BWP-gefokte Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno – F: Tony & Annemarie Raman – Strobbe). Zij kwamen binnen in 33.65 seconden.

 

Catherine van Roosbroeck werd nog 6de met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel), Odile Gierech 7de met A-Myra Z (Arko III – F: Theo Korsten) en Annelies Vorsselmans 9de met Tinkerbell Z (Toulouse – F: Jan Liebregts).

 

TAGS   |   JAN VERMEIREN   |   KATHARINA OFFEL   |   RACHEL STEFFEN   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions