Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2019 21:40 - Jumping

CSI5* Leipzig: Mathy Jr. en Cox in de top 10

In Leipzig stond vanavond de 1.50m hoge World Cup Qualification op het programma. Onze landgenoten François Mathy Jr. en Karel Cox waren daarin in goede doen en wisten zich beiden te verzekeren van een plaats in de top 10 van het klassement. Mathy Jr., die in Mechelen nog nipt naast de zege greep in de Sires Of The World, koos in deze rubriek voor de 11-jarige Uno de la Roque (Numero Uno). Zij wisten in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 64.99 seconden wat hen een 8ste plaats opleverde. Karel Cox volgde direct achter Mathy Jr. op de 9de plaats. Hij kwam binnen in 65.83 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Kill Bill Max (Toulon).

 

De overwinning moesten ze laten aan de Italiaan Alberto Zorzi. Samen met de 11-jarie Danique (Zento) wist de stalruiter van Jan Tops de klok te stoppen op 63.32 seconden. De Duitser Felix Hassmann, die gisterenavond de openingsrubriek wist te winnen, was vandaag goed voor de 2de plaats. Hij kruiste met zijn 16-jarige Balzaci (Balou du Rouet) de meet in 63.76 seconden. De 3de plaats was voor de Nederlander Maikel van der Vleuten, die als allereerste in de ring verscheen. Van der Vleuten koos voor de 11-jarige Idi Utopia (Quasimodo Z) en zette meteen de toon met een finishtijd van 63.87 seconden.

 

De Oostenrijker Max Kühner nam de 4de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde zijn 9-jarige Vancouver Dreams (Valentino) naar de meet in 64.58 seconden en wist zo de Zweedse Irma Karlsson achter zich te laten. Die legde met de 11-jarige Ida van de Bisschop (Kashmir Van Schuttershof) beslag op de 5de plaats na een chronotijd van 64.81 seconden.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   FELIX HASSMANN   |   FRANçOIS MATHY JR   |   KAREL COX   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions