Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2019 10:28 - Algemeen

EMBRYO VEILING GEOPEND !

Een perfecte start voor uw fokkerij in het nieuwe jaar dankzij ET Auction!
 
De rechtstreekse half broers of zussen van de volgende legendarische paarden zitten in de collectie: Belgische Paard van het Jaar 2018 Sea Coast Pebbles Z, de Olympische Grand Cru vd Rozenberg, Belgisch Kampioen 2018 Kannabis vd Buxctale, WEG deelnemer Jaguar vd Berghoeve uit de stam van Fragance de Chalus en van de 160 GP paard Utopia vd Donckhoeve en RMF Echo.
 
Met hengsten als Chacco Blue, Cornet Obolensky, Kashmir van Schuttershof, Diamant de Semilly, Vigo d’Arsouilles, Cicero Z, Cabrio Z, Malito de Reves, Tangelo vd Zuuthoeve, Untouchable en de legendarische Baloubet du Rouet zijn alle zwaargewichten van de hedendaagse fokkerij vertegenwoordigd. Maar de jonge talenten en ververs als I’m Special de Muze, Chacoon Blue, Lector vd Bisschop, Ducati van Schuttershof en Cuba Libre de Muze Z krijgen ook hun kans op het toneel van ET Auction.
 
 
Verder zijn er nog fokproducten uit de dichte familie van de Olympische Sapphire, World Equestrian Games horse Erbblume (met Helena Landback), de huidige topper van Daniel Deusser Hidalgo VG en de immer imponerende Quickly de Kreisler.
 
 
Tot aanstaande maandagavond kunt U bieden op deze uitgekiemde collectie via www.et-auction.com, vanaf 20u lopen de eerste loten ten einde.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions