Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2019 22:55 - Jumping

Billington is de beste in GP van Kronenberg!

Geen hoofdrol voor de Belgen vanmiddag in de afsluitende CSI2* GP van het Nederlandse Kronenberg. Pieter Clemens, vorige week nog winnaar van de Grote Prijs in Opglabbeek, werd er op de 24ste plaats beste Belg met 4 strafpunten.

 

9 combinaties wisten zich daar wel te plaatsen voor de barrage, waaronder de Brit James Billington. Die was vergezeld van de 9-jarige Fancy Roos VDL (Baltic VDL) en wist de overwinning op te eisen na een chronotijd van 34.84 seconden! Daardoor moest de Nederlander Bart van der Maat genoegen nemen met de 2de plaats in het klassement. Hij was met de 10-jarige Queen Of Lightness (Quintender 2) aan de meet genomen in 35.98 seconden, maar kon dus niet voor een Nederlandse overwinning zorgen. De 3de plaats was voor de Zweedse ruiter Douglas Lindelöw. Die stuurde de 9-jarige Casquo Blue (Chacco Blue) rond in 37.38 seconden en stond zo mee op het podium.

 

De Italiaan Davide Kainich slaagde daar dan weer net niet in... Hij bleef met zijn 11-jarige Arian (Cornet Obolensky) ook foutloos, maar moest na een finishtijd van 39.76 seconden tevreden zijn met de 4de plaats. De Nederlander Remco Been was nog goed voor de 5de plaats. Hij zette met zijn 12-jarige Holland Vd Bisschop (Heartbreaker) in 35.21 seconden de 2de snelste tijd neer, maar kreeg in zijn haast ook een springfout.

 

Net buiten de top 5 van het klassement viel de BWP-gekeurde hengst Kafka Van De Heffinck (Calvaro), gereden door de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions