Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 11:04 - Jumping

CSIYH1* Treffen: Cox opnieuw in de prijzen!

Karel Cox sloot gisterenavond de dag in het Glock Horse Perormance Center in Oostenrijk af met winst in de Youngster Tour. Vanmorgen waren het echter opnieuw de jonge paarden die als eerste in de ring verschenen en opnieuw wist Cox zich een plaats in de bovenste regionen van het klassement te bemachtigen.

 

Vergezeld van zijn Oldenburg gefokte merrie Cava (Cadenky) plaatste Cox zich samen met nog 10 andere combinaties voor de tweede ronde van deze finalerubriek. Daarin kreeg hij echter een springfout en strandde hij uiteindelijk op de 5de plaats na een finishtijd van 43.00 seconden.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Willem Greve met de KWPN-gefokte Gogo (Zirocco Blue VDL). Hij wist het in die tweede ronde wel foutloos te houden en kruiste de finish in 44.47 seconden. Ook de voor Oostenrijk rijdende Duitser Max Kühner wist opnieuw de 0 op het scorebord te houden. Hij kwam met Elektric Blue P (Eldorado van de Zeshoek) echter over de meet in 45.22 seconden en moest zo tevreden zijn met de 2de plaats. De 3de plaats was voor de Zweedse Malin Baryard-Johnsson. Zij wist met de Hannoveraans-gefokte Quantum (Quadam) wel alle balken in de lepels te houden, maar verliet na een chronotijd van 55.69 seconden uiteindelijk de ring met 1 strafpuntje voor tijd. De Fransman Kevin Staut tenslotte nam de 4de plaats nog voor zijn rekening. Hij kreeg met Best of Duverie (Diamant de Semilly) net als Cox een springfout, maar wist het in 42.94 seconden net iets sneller te doen.

 

TAGS   |   KAREL COX   |   MALIN BAYARD   |   MAX KüHNER   |   MICHAEL GREEVE   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions