Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 13:03 - Jumping

CSI4* Wellington: Maher wint hoofdrubriek!

In de Verenigde Staten wordt er deze week niet enkel gesprongen op het Winter Equestrian Festival, ook op Deeridge Farm staat er een viersterrenconcours op het programma. In de 1.55m hoofdrubriek was de winst gisterennamiddag voor de Brit Ben Maher met de 9-jarige Cirus du Ruisseau Z (Chellano Z). In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen snelde Maher door de meet in 44.82 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Zilver was er voor de Ierse ruiter Conor Swail. Vergezeld van de 13-jarige Rubens LS La Silla (Rebozo LS La Silla) klokte hij af in 44.96 seconden en wist daarmee nipt de Egyptenaar Nayel Nassar en de Amerikaanse Eve Jobs voor te blijven. Die moesten na een chronotijd van 45.04 seconden de 3de plaats delen. Nasser kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Lucifer V (Lord Dezi) terwijl Jobs beroep deed op de 14-jarige Venue d’Fees des Hazalles (President). De 5de plaats ging dan weer opnieuw naar Ierland en daarvoor zorgde Shane Sweenam met de 10-jarige Palina de l’Escaut (Perigueux). Zij bleven ook foutloos en deden er 48.44 seconden over de finish te bereiken.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   CONOR SWAIL   |   EVE JOBS   |   NAYEL NASSER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions